ICY HOT, Kkoy Levi Cranberry

ICY HOT Levi Cranberry, projektin ensimmäinen vaihe, on rakenteilla ja valmistuu 12/2023. Toisen vaiheen ICY HOT Levi Lingonberryn ennakkomarkkinointi on alkanut, arvioitu valmistuminen 12/2024.Lähes kaikki huoneistot ovat yhdessä tasossa ja parkkihallista pääsee esteettömästi hissillä omaan huoneistoon. Yhtiöissä on suksi- ja urheiluvarusteiden säilytys- ja huoltotilat. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma n. 3 m2:n varastotila.

Lähes kaikissa huoneistoissa on tilavat parvekkeet tai oma piha-alue. Suurista ikkunoista näkee kaunista Lapin luontoa ja kylän keskustaa. Huoneistokorkeus on kaikkialla normaalia korkeampi yli 270 cm (alaslaskettuja osioita lukuunottamatta).

Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon. Jokaisessa huoneistossa on omat vesi- ja sähkömittarit. Äänieristykseen on suunnittelun, rakenteiden ja materiaalien osalta kiinnitetty erityistä huomiota omaa rauhaa ja yksityisyyttä varten. Kaikkiin huoneistoihin tulee miellyttävä lattialämmitys ja oma ilmavaihtojärjestelmä sekä viilennys. Yhtiöön tulee nopeat internet-yhteydet.

Huoneistoihin tulee korkealaatuiset materiaalit, kaapistot ja kodinkoneet. Huoneistoissa on omat saunat. Ostajat voivat valita huoneistojen värimaailman ja pintamateriaalit hintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai tilata haluamansa lisä- ja muutostyöt kohteen erillisten muutostyöohjeiden mukaan.

Ota yhteyttä

sofia-square-2

Sofia Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Tietosuojalauseke

    Pohditko myyntiä?

    Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.