Myyntiprosessi käynnistyy keskustelulla - arvioidaan ja suunnitellaan yhdessä asuntosi arvo ja myyntisuunnitelma. Yhdessä onnistumme!

Kun suunnittelet lomakohteesi, asuntosi tai tonttisi myyntiä Kittilän kunnassa, Levin hiihtokeskuksessa tai lähiympäristössä, olen täällä sinua varten. Arvioidaan kohteesi tämän päivän markkinahinta sijaintiin, ominaisuuksiin ja markkinatilanteeseen peilaten.

Kohteeseen tutustuminen: Tutustun kohteeseen paikan päällä. Mikäli itse et pääse paikalle tai haluat että käy tutustumassa kohteeseen itsenäisesti, tarvitsen vain tiedon mistä voin noutaa avaimen. Vaihtoehtoisesti voit postittaa minulle avaimen. Tutustun kohteeseen aina paikan päällä oli kyse asunnosta tai tontista, kohde on nähtävä.

Keskustelen kanssasi: Minua kiinnostaa kuulla myyntiprosessin suunnittelua varten kohteen historia, tulevaisuus ja ominaisuudet. Jokainen kohde on minulle yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Lisäksi arvon määrittämiseen vaikuttaa mm. rakennusvuosi, pinta-ala, tehdyt remontit, käyttökulut. Sinun ei tarvitse muistaa näitä, keskustellaan näistä ja tarkennetaan myöhemmin.

Hinta-arvio: Tutkin alueen markkinatilanteen, kysynnän , myynnissä olevat ja toteutuneet kaupat. Arvioon vaikuttaa vahvasti sijainti ja kohteen kunto. Annan arvion myyntihinnasta ja keskustelen kanssasi, mitä voisimme tehdä, jotta pääsemme molempia miellyttävään tilanteeseen.

Sopimus: Sopimus ei vaadi paikalle tuloa, pystyn tekemään toimeksiantosopimuksen sähköisesti. Kätevää, lähetän linkin sähköpostilla, joka tulee vain hyväksyä ja vahvistaa.

Materiaali: Tilaan tarvittavat paperit, tarvittaessa lisätietoja ja tarkennuksia kysyn omistajalta. Kulutiedot mm. kiinteistövero, hoitovastike, sähkön kulutus on hyvä myös selvitää. Mitä enemmän tietoa sen helpompi on ostajan tehdä ostopäätös.

Kuvat: Kuvaan kohteen itse ja käsittelen kuvat tai ostan paikalliselta ammattivalokuvaajalta palvelun. Kohteisiin yleistyvät myös 3D-kuvat ja videot. Päivitän aina julkikuvat vuodenaikojen mukaan.

Markkinointi: Kohteeni näkyvät tottakai täällä sofialkv.fi sivulla, lisäksi valtakunnallisissa kanavissa oikotie.fi ja etuovi.com. Lisäksi Facebook ja Instagram ovat tämän päivän myyntikanava isossa roolissa. Lisäksi yleisesite myytävistä kohteista paikallisten kauppojen eteisissä esitetelineessä ovat hyvin suosittuja sesonkiaikana. Pyrin huolehtimaan näkyvyydestä.

Toimistoni: Toimistoni sijaitsee Levin keskustassa vilkkaimmalla kadulla Keskuskujalla, kohteet esitellään led valotauluissa, ikkunatilaa on kolmen ison ikkunan verran. Olen paikalla ympäri vuoden, asun täällä. Poikkea kahville.

Esittelyt: Kohteet esitellään täällä yksityisesittelynä, mikäli halutaan voimme sopia yleisnäyttöjäkin, se sopii minulle. Yksityisesittelyissä pystyn keskustelemaan asiakkaiden kanssa avoimesti asioista.

Välityspalveluun sisältyy:

hinta-arvio

Toimeksiantosopimus

Kohteen valokuvaus

Asiakirjat

Markkinointi

Esittelyt

Kaupanteko

Pohditko myyntiä?

Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.