Sofia LKV

Yritykseni Sofia LKV toimii ympärivuotisesti Kittilän kunnassa. Välittäjäkokemusta minulta löytyy jo yli kymmenen vuoden ajalta. Vahva paikallistuntemus, markkinatilanteiden ja uudiskohteiden asiantuntemus ovat vahvuuksiani.

Muutin Varsinais-Suomesta Lappiin vuonna 2004 opiskelemaan matkailualaa. Vaihdoin kiinteistönvälitysalalle vuonna 2009, jonka myötä kouluttauduin kiinteistönvälittäjäksi ja kaupanvahvistajaksi. Työskentelin aluksi useissa eri kiinteistönvälitysliikkeissä Levillä ja tunturialueella.

Perustin Sofia LKV:n vuonna 2016 palvellakseni asiakkaitani ihmisläheisesti, joustavasti, persoonallisesti ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Minulle on tärkeää hoitaa itse työt henkilökohtaisesti asiakkaiden kanssa.

Kokemusta minulle on karttunut erityisesti loma-asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta, mutta myös uudiskohdehankkeista. Olen nähnyt monenlaiset asunto- ja mökkikaupan vaiheet. Minulla on vahvaa kiinteistönvälitysalan ja markkinatilanteiden asiantuntemusta sekä vahva Levin aluetuntemus.

Palveluihini kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä arviokirjojen ja arviointien teko. Teen yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa niin suurissa kuin pienissä uudiskohdehankkeissa, ja tarjoan asiantuntemusta mm. siitä mitä kannattaa rakentaa.

Kuulun Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon ja olen sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa.

Olen saanut kiitosta asiakkailtani joustavasta ja yksilöllisestä palvelusta sekä siitä, että kuuntelen asiakkaiden tarpeita.

Ota rohkeasti yhteyttä ajatuksistasi ostaa tai myydä, niin keskustellaan lisää.

sofia-syva-2

Sofia Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Pohditko myyntiä?

Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.