Sofia LKV

Yritykseni Sofia LKV toimii ympärivuotisesti Kittilän kunnassa. Välittäjäkokemusta minulta löytyy jo yli kymmenen vuoden ajalta. Vahva paikallistuntemus, markkinatilanteiden ja uudiskohteiden asiantuntemus ovat vahvuuksiani.

Kiinteistönvälitysliike Sofia LKV on perustettu vuonna 2016, jolloin siirryin yrittäjäksi kiinteistönvälityspuolella. Kokemusta Levin alueen ja Kittilän kunnan alueen asuntomarkkinoista kiinteistönvälitysalalla minulla löytyy jo vuodesta 2009. Tunnen hyvin alueen markkinat ja olen ehtinyt nähdä monenlaisia maailmanlaajuisia tapahtumia ja sen vaikutuksia alueeseen.

Kokemusta minulle on karttunut erityisesti loma-asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta, mutta myös uudiskohdehankkeista. Olen nähnyt monenlaiset asunto- ja mökkikaupan vaiheet. Minulla on vahvaa kiinteistönvälitysalan ja markkinatilanteiden asiantuntemusta sekä vahva Levin aluetuntemus.

Kotoisin olen Varsinais-Suomesta, Lappiin muutin vuonna 2004.

Palveluihini kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä arviokirjojen ja arviointien teko. Teen yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa niin suurissa kuin pienissä uudiskohdehankkeissa, ja tarjoan asiantuntemusta mm. siitä mitä kannattaa rakentaa.

Toimistoni sijaitsee Levin keskustan vilkkaalla kävelykadulla. Toimin pääsääntöisesti yksin, minusta on mukava tavata ihmisiä ja haluan palvella heitä henkilökohtaisesti. Kuulun Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon ja olen sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa.

Olen saanut kiitosta asiakkailtani joustavasta ja yksilöllisestä palvelusta sekä siitä, että kuuntelen asiakkaiden tarpeita.

Ota rohkeasti yhteyttä ajatuksistasi ostaa tai myydä, niin keskustellaan lisää.

sofia-syva-2

Sofia Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Pohditko myyntiä?

Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.