Lomahuoneisto,  58,0 m2

Erillismökki

227 000,00 €

map Kelorakka 5, 99130 Kittilä

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Kelorakka 5, Kittilä, Levi

Ihastuttava, v.2018 remontoitu kahden makuuhuoneen erillismökki Levin Kelorakassa. Valaistulle hiihtaladuille, kelkkareiteille pääset suoraan omasta loma-asunnosta. Levin keskustaan alle kilometri. Hyvällä sijainnilla.

Loma-asunto yhdessä tasossa, avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, wc kylpyhuoneen yhteydessä ja sauna. Lisäksi ulkovarasto puille ja urheiluvälineille. Autopaikka sähköpistokkeella. Rauhallinen sijainti luonnon rauhassa.

Kuvat

Kelorakka 5 kartalla

67.810565,24.828016 Kelorakka 5, 99130 Kittilä

Perustiedot

Kohdenumero21736903
SijaintiKittilä, Levi
Kelorakka 5
TyyppiLomahuoneisto
HuoneistoselitelmäErillismökki
Huoneiden lukumäärä3
Makuuhuoneiden lukumäärä2
SaunaOma sauna
ParvekeEi
Asuinpinta-ala58,0 m2
Tontin pinta-ala13 765,0 m2
KuntoHyvä
Kerros1 / 1
Rakennusvuosi1986

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta227 000,00 €
Myyntihinta227 000,00 €
Yhtiövastike92,80 € / kk
VesimaksuOma mittari
Lisätietoja maksuistaSähkö- vesiennakko 170€/kk (sähkönkulutus 10 000kWh/vuodessa). Isännöitsijätodistuksen mukaan 6.9.2021: Osakkeenomistaja maksaa kiinteistöyhtiölle kertamaksuna puskurirahaa korottomana lainana 10€/neliö eli 580,- euroa. Kun osakeomistaja myy asuntohuoneiston niin laina maksetaan takaisin. Vastaavasti uusi omistaja maksaa kiinteistöyhtiölle kertamaksuna koroton laina 10€/neliö.

Kiinteistö

Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Levihuvilat Fastighets Ab
KiinteistönhoitoAsukkaat
Tontin omistusOma
Taloyhtiöön kuuluu-Puskurirahan maksaminen. Päätettiin, että puskurirahasto (10€/neliö) laitetaan merkintä isännöitsijätodistukseen, jotta asia on myös uusien ostajien tiedossa. Puskurirahan perimisestä päätettiin yhtiökokouksessa 17.6.2017 jotta saatiin yhtiön pohjakassaa vahvistettua. Puskuriraha ei näy voittotilillä, vaan se on korotonta lainaa yhtiölle, joka maksetaan takaisin, kun myy huoneiston. -Hallitus esittää, että yhtiöjärjestystä muutetaan. Hallitus on valmistellut yhtiöjärjestyksen muutosta yhdessä juristin kanssa. Yhtiöjärjestystä on pyritty selkeyttämään ja lisätty käyttötarkoitus vapaa-ajan asuntona. Uudessa yhtiöjärjestyksessä on selkeytetty vastuita osakkeenomistajan ja yhtiön välillä: "Osakkeenomistaja vastaa koko hallinnassaan olevan vapaa-ajan asunnon kunnosta ja huolehtii kasvillisuuden poistamisesta kolmen (3) metrin etäisyydeltä vapaa-ajan asuntoaan". On myös selkiytetty osakkeenomistajan korjausvastuuta vapaa-ajan asunnostaan: "Yhtiö vastaa vapaa-ajan asunnon ulkoseinästä ulospäin lukien vesi-, sähkö- ja viemärijohtojen kunnosta ja korjauksesta." Sivuttiin myös nykyistä vakuutusta ja sen ehtoja. Kun yhtiöjärjestys on muutettu, tarkastellaan täysarvovakuutuksen ehdot uusiksi ja ajantasaisiksi. Hallitus haluaa, että vakuutus on kattava ja ajantasainen. Hallitusten jäsenten määrää muutetaan 1-5 -> 3-5. Lisäksi käytiin läpi muut yhtiöjärjestykseen tulevat muutokset yhdessä. Muutokset olivat pieniä ja tarkoitus on ollut selkiyttää yhtiöjärjestyksen tulkintaa. -Tehtiin huomio, että yhtiöjärjestyksessä käytetään läpi linjan vapaa-ajan asunto sanaa ei esim. liikehuoneisto (ent. Pykälä 5) ja käytetään termiä osakkeenomistaja läpi yhtiöjärjestyksen (ei osakas). Korjataan em. kohdat yhtiöjärjestykseen. -Päätetään yhtiöjärjestyksen muuttamisesta. Yhtiökokous esitellyn yhtiöjärjestyksen muuttamisen. Hyväksyttiin myös edellä mainitun termien muutokset. Hallitus yhdessä juristin kanssa huolehtii päivityksen loppuun saattamisesta.
Tehdyt korjaukset ja remontitLaaja pintaremontti vuonna 2018.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit5-vuoden ylläpitosuunnitelma: -Pihan raivaus aloitettiin viime vuona. Annettiin hallituksen selvitettäväksi voisiko taloyhtiöllä olla oma raivaussaha tai vaihtoehtoisesti vuokraussopimus esim. Ramirentin kanssa ja jokainen osakas voisi käydä tarvittaessa hakemassa koneen. -Rivitalojen vesimittareiden kunnon tarkastus. -Taloyhtiön pääsähkökeskuksen huolto, tehty vuonna 2021. -Peltikattojen lumiesteiden tarkistus vuonna 2021. Yhtiö ilmoittaa, jos katossa tai putoamisesteissä on korjattavaa. Huom! Kattojen kunto, korjaus ja korjauskustannukset ovat osakkeen omistajan vastuulla. -Taloyhtiön jätekatoksen rakentaminen 2021. -Piha-alueiden puiden kartoitus kunnan taholta 2021. Ehdotettiin, että tehdään ensin kartoitus ja hallitus päättää sen jälkeen , kuinka hoidetaan puiden kaato. -Savupiippujen nuohous. Nuohous tilataan taloyhtiön toimesta. Edellisen kerran nuohottu 2020 ja seuraava nuohous on vuonna 2023. -Tarkkaillaan pihateiden kuntoa ja tilataan tarvittaessa soraa ja tien kunnostus.
KattoPeltikate
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta.
EnergialuokkaKohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
AutopaikkaSähköpistoke
RantaEi rantaa
KaavoitusAsemakaava

Välitysliike

Yhteystiedot Sofia LKV
Keskuskuja 5, 99130 Sirkka
sofia@sofialkv.fi
0407098700
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Pohditko myyntiä?

Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.