KOY Utsuvaaran Gielas

ENNAKKOMARKKINOINNISSA
Lumoavat tunturimaisemat ympärivuotisten aktiviteettien äärellä!
Valmistuminen 11/2024.

Ensimmäistä kertaa koskaan Leville rakentuu loma-asuntoja yli 370 metrin korkeuteen merenpinnasta upean Utsuvaaran laelle. Uskomattomalla paikalla omassa rauhassaan sijaitsevista chaleteista on henkeäsalpaavat näkymät Levin korkeimmalle huipulle. Utsuvaaran huipulta on maagiset maisemat Lapin tuntureille ja alas Ounasjokilaaksoon.

22 erikokoista lomahuoneistoa sijaitsee aivan Levi-tunturin kupeessa omalla tontilla: laskettelurinteisiin ja hiihtoladulle pääsee suoraan ovelta. Jokaiselle asunnolle kuuluu autopaikka sähköpistokkeella, lisäksi mahdollisuus ostaa autokatospaikka sähköauton latausmahdollisuudella lisähintaan. Huoneistokohtainen varasto, lisäksi huoltotilat ja taloyhtiön yhteinen nuotiopaikka. Yläkerran asuntoihin mahdollista toteuttaa kamiinatyylinen takka. Terasseilla ja parvekkeilla lasitus. Lämmitysmuotona maalämpö.

Utsuvaaran Gielaksen asunnoissa korostuu moderni skandinaavinen tyyli, joka yhdistää laadukkaita luonnonmateriaaleja huippuluokan varusteisiin. Tavallista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä tilavat lasitetut parvekkeet tuovat Lapin luonnon suoraan syliin. Spa-henkinen kylpyhuone, oma sauna sekä toimivat huolto- ja eteistilat viimeistelevät lomanautinnon.

Alue tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet mm. maastopyöräilyyn, patikointiin ja revontulien bongaukseen. Utsuvaaran Gielas tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia rauhallisesta Lapin luonnosta uskomattomien maisemien äärellä – mutta kuitenkin hyvin lähellä Levin kattavia palveluita.

Chalets-asunnot sijaitsevat Utsuvaaran laella, aivan Levi-tunturin syleilyssä. Suoraan ovelta pääsee ladulle, rinteeseen, moottorikelkkailemaan tai vaikka vaeltamaan. Golfkentälle on matkaa vain 3 kilometriä, Ounasjoen kalavedet kutsuvat 5 kilometrin päässä.

Levin keskusta monipuolisine ravintoloineen, kauppoineen ja muine palveluineen on vain 10 minuutin (8 km) ajomatkan päässä.

Kittilän lentokenttä sijaitsee vain 12 kilometrin päässä. Kolarin (80 km) ja Rovaniemen (170 km) juna-asemilta on bussiyhteys Leville. Talvisin Onnibussi kulkee Leville Helsingistä asti.

Ota yhteyttä

sofia-square-2

Sofia Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Tietosuojalauseke

    Pohditko myyntiä?

    Pyydä minut tekemään ilmainen hinta-arvio lomakohteestasi, asunnostasi tai tontistasi.